Problem på vägen?

Punktering

Hål i däcket eller pyspunka?

Vi på Mobila Mekanikern har tillgång till många olika lösningar vid punktering oavsett om du står på en trafikerad motorväg eller ute på landsbygden. Vid enkel punktering fyller vi ofta med tätningsskum och luft. Om du exempelvis kört på en spik eller på annat vis fått ett litet hål i däcket kan vi utföra en tillfällig reparation på plats som håller upp till ca 500 mil. Självklart kan vi även enkelt byta till reservdäck. Om du inte har ett reservdäck kan vi ta det skadade däcket till däckverkstad.

Motorstopp

Hål i däcket eller pyspunka?

Vi på Mobila Mekanikern försöker självklart att lösa problemet på plats för att få igång motorn. Kanske det är så enkelt som brist på bränsle alternativt slut på batteri? Vi felsöker bilen på plats och i värsta fall hjälper vi dig med bärgning till en säker plats där vi hjälper dig med reparation om vi inte kan utföra säker reparation på plats.

Olycka

Hål i däcket eller pyspunka?

Vid kraftigare olyckor som leder till att bilen ej längre kan bogseras eller dras på dollyvagn rekommenderar vi i dagens läge att ringa en bärgningsfirma för att ta er till säkrare ställe. Men vid mindre olyckor och skador hjälper vi er gärna. Om bilen står osäkert försöker vi i första hand reparera det nödvändigaste så bilen på ett trafiksäkert sätt kan ta sig till säkrare ställe för fullständig reparation.

Juridiskt stopp

Hål i däcket eller pyspunka?

Vi kan fortfarande hjälpa dig. Vi kan även lösa transport av bilar till olika ställen över hela Sverige oavsett om bilen är avställd, har körförbud eller liknande.

Kolla också: Bilverkstad Göteborg | Bilverkstad Mariestad | Bilverkstad Skövde | Bilverkstad Borås | Bilmekaniker Borås | Bilmekaniker Trollhättan | Bilservice Göteborg
Kontrollera även: Kamrem eller kamkedjaByta olja växellåda